kr.jpg
 

TØMRER & MALERMESTER

KRISTIAN RAUNKJÆR

BYGGERI × Renovering × håndværk

siden 2010

 

Alsidigt byggefirma med stor erfaring og sans for kvalitet.

 

Kristian Raunkjær er traditionelt tømrer- og malermesterfirma med et mindre team af erfarne malere, tømrere og snedkere, specialiseret i renovering, ombygning og istandsættelse for private og erhvervsdrivende i København.

Vi er et alsidigt byggefirma med en lang baggrund i traditionel istandsættelse og ombygning med og har gennem årene opbygget et speciale i indretning af butikker og restauranter samt særligt krævende renoveringsopgaver.

Vi er kendt for at levere arbejdet til tiden og vi går meget op i, at det vi leverer, er af god kvalitet, til en god pris og med højt serviceniveau.

Vi arbejder udelukkende med miljøvenlige kvalitets produkter, så resultatet af arbejdet ikke bare har en god holdbarhed, men også bliver udført med omtanke.

Vi varetager gerne projektstyring af større projekter og har et bredt og stærkt netværk af underentreprenører og samarbejdspartnere. Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit projekt er du naturligvis velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for en uforpligtende samtale.

 
Indehaver Kristian Raunkjær

Indehaver Kristian Raunkjær

TELEFON

(+45) 61 66 78 63

E-MAIL

ADRESSE

Østre Teglgade 2 B
DK-2450 København

CVR-nr 30 53 47 51

MADKLUBBEN VESTERBRO
Restaurantindretning, København 2009


HAN KJØBENHAVN CPH
Butiksindretning, København 2010

HAN KJØBENHAVN NYC
Butiksindretning, New York 2013

 
 

Kristian Raunkjær ApS

Østre Teglgade 2 B
DK-2450 København SV

Telefon (+45) 61 66 78 63

E-mail info@kristianraunkjaer.dk

CVR-nr 30 53 47 51